Welkom > De nieuwe Aquarius Energie 2012 > Help ‘de aarde’ te verbeteren
 
 
 

Help ‘de aarde’ te verbeteren

Voor degenen die deze Energie hebben ontvangen, is het tevens mogelijk deze 2012-Energie de ‘Shafierha- Energie’ op de zelfde manier ook aan anderen door te geven met dezelfde uitwerking.
Uw aura is aangepast en u ontvangt alleen nog maar Aquarius-Energie vanuit de kosmos, dus de enige Energie die u kunt doorgeven, is de energie die door uw aura stroomt, namelijk de Aquarius-Energie. Iedereen die getransformeerd is, krijgt dezelfde Energie als alle andere getransformeerde mensen en vormt door de aansluiting op de Aquarius-Energie een eenheid met die anderen. In het Aquarius-tijdperk is Iedereen het zelfde. Gezien het vorenstaande is het logisch dat de Aquarius-Energie niet alleen de energie van Hoog Bewustzijn en Liefde is, maar ook de Energie van Eenheid, Gelijkheid en Verbindingen is.
Als u de Energie hebt gekregen, weet u wat dit voor u betekent, wat het met u gedaan heeft en nog doet. In dit Aquarius-tijdperk is het voor degenen die de Energie ontvangen hebben in principe ook mogelijk deze door te geven. Maar als u dat wilt gaan doen, dan is het wel belangrijk om te weten hoe u dit moet doen. Ook is het belangrijk dat u de persoon die u transformeert, kunt begeleiden; dat is van groot belang. Hiervoor kunt u bij ons een opleiding volgen. U kunt dan andere mensen helpen. Spirituele wetmatigheid zegt ook dat wanneer u anderen helpt, u vooral óók u zelf helpt ! Achter de transformatie van de aura zit een Goddelijke plan en dit plan houdt in dat het de bedoeling is dat deze Energie zich als een olievlek over de aarde verspreidt. Zo kunt ook ú helpen dit grote plan te realiseren: de mens - en daarmee het leven op aarde in positieve zin veranderen. Het weer op aarde brengen van de prachtige Energie, bekend uit de tijd van Lemurië.

 

De Bron