Welkom > De nieuwe Aquarius Energie 2012 > Prachtige verschijningen
 
 
 

Prachtige verschijningen

In de zomer van 2007 maakten wij een aantal bijzonder wonderbaarlijke verschijningen mee. Achteraf hebben wij pas echt beseft wat er gebeurd was.

Vroeg in de avond zaten we samen rustig en ontspannen in de tuin. We keken we over weilanden naar de horizon. Toen zagen wij plotseling een groot aantal gekleurde licht-bollen van zo’n 70 centimeter en groter in doorsnede voor ons in de horizon en de lucht opdoemen. Het waren prachtige stralende kleuren: kleuren die normaliter alleen maar door middel van helderziendheid zijn waar te nemen. Het begon met rose. Er verschenen steeds meer bollen die onze richting op kwamen. Daarna zagen we ook blauwe, groene, gele, rode, paarse en violette bollen verschijnen.


Overal waar wij keken, waren vele duizenden licht-bollen. Zelfs tot vlak voor ons. We zagen dat ze voor ons in het gazon zakten. Het was ongelofelijk en adembenemend. En de bollen bleven maar komen. Overal waar wij keken, zagen wij alleen maar van deze bollen: het moeten er vele tienduizenden zijn geweest ! De verschijningen van deze lichtbollen duurden zo’n twintig minuten en toen verdwenen de bollen weer. In het verleden hebben wij wel vaker “lichtbollen” gezien, zoals orbs en entiteiten. Soms wel honderd stuks. Maar deze lichtbollen zagen er écht bijzonder mooi uit en waren van een totaal andere orde. Vooral ook het gevoel dat wij hierbij hadden, was totaal anders. Tienduizenden bollen: dat moest toch iets heel anders, iets heel nieuws zijn…Wij hebben onderzocht wat dit voor een verschijnsel moest zijn en ontdekten dat kennelijk intelligenties met een zeer hoog bewustzijn zich door middel van deze licht – energie –bollen aan ons manifesteerden. Zij gaven te kennen dat zij afkomstig waren uit het tijdperk van Lemurië; dit is het tijdperk vóór Atlantis. Lemurië was een continent op aarde, maar veel groter dan Atlantis. Door de inwerking van vulkanen en aarbevingen is Lemurië na verloop van tijd in zee verzonken. In feite was Lemurië het allereerste werelddeel op deze aarde waar de eerste mensen leefden. Vóór die tijd was de aarde niet bewoonbaar: er was enkel water. De beschaving van Atlantis staat bekend als heel hoog, maar die van Lemurië was nog veel hoger en bestond alleen maar uit Positiviteit, Liefde, Mededogen en Bewustzijn - van bijzonder hoog niveau.

7 verschijningen

En volgende keer ’s avonds scheen de zon weer. Toen kwam een aantal kleinere gekleurde lichtbollen door de ruiten de woning binnen. Wij gingen naar buiten en daar verschenen de bollen andermaal. Weer in de zelfde prachtige kleuren en in zeer grote getale. Nu waren er ook veel kleinere bollen en de bollen naderden ons nu tot op onze kleding. Enerzijds heel erg prachtig maar anderzijds ook een beetje eng, want wij wisten niet wat ons te wachten stond. Maar het verschijnsel was weer overweldigend mooi en zeer indrukwekkend gekoppeld aan een zeer sterke serene rust van alléén het NU. Na deze keer werd aangegeven dat de bollen in totaal 7 keer zouden verschijnen en dat nú nog voor ons de mogelijkheid aanwezig was om te stoppen, want zouden wij doorgaan, dan was er geen weg meer terug ! Het voelde voor ons goed aan en wij besloten door te gaan. Een volgende avond verschenen de prachtig gekleurde bollen weer in zeer grote getale voor ons. De gehele lucht voor ons was compleet gevuld met deze bollen! Bij deze derde keer zagen wij dat de verschillend gekleurde bollen nu verder naar ons toe kwamen en via onze voeten naar de benen gingen en verder door het hele lichaam. Het duurde ongeveer een half uur. We hadden verbinding met deze energie. De frequentie van deze energie bestaat uit kleuren en deze energie heelt veel sterker dan alle energie te voren. Het gaf een gevoel van ongekende Gelukzaligheid en Vredigheid, een gevoel van totale Rust. In deze periode bleef dit gevoel van ons constant op dit sterke niveau. Ondanks dat wij allebei met beide benen stevig op aarde staan, hadden wij het gevoel dat we op wolken liepen. In de weken daarop verschenen de bollen nog vier maal en drongen de bollen met hun prachtige kleuren telkens door onze gehele aura. Iedere keer kwam er vanuit de intelligenties een boodschap naar ons toe. Bij de zevende maal kwamen er uiteindelijk ook allemaal gouden bollen naar ons toe. Dit was bijzonder indrukwekkend. Goud als betekenis van het totaal van alle kleuren. De totale vervolmaking vanuit de Goddelijke Liefdes wereld.


 

 

De Bron