Welkom > Voedingsadvies

Voedingsadvies

Voelt u zich fit ? Of juist niet ? Krijgt u dagelijks voldoende vitaminen en mineralen binnen? De inzichten hierover verschillen sterk.


De afgelopen jaren is uit veel onderzoeken naar voren gekomen dat wij dagelijks niet voldoende mineralen en vitaminen meer binnen krijgen. Vroeger dit wel veel beter, maar door de landbouwmethodes kunnen groenten en fruit in het algemeen nog maar heel weinig vitaminen en mineralen opnemen. Zij bevatten in het algemeen veel minder dan de helft van deze stoffen dan vroeger.

Toxische belasting van het lichaam

Groenten en fruit, maar vooral ook aardappelen zijn met gif bespoten.
Door zeer vele ďE-stoffenĒ die tegenwoordig aan ons voedsel zijn toegevoegd, wordt ons lichaam extra belast. Men weet niet wat de uitwerking van deze stoffen is wanneer u dagelijks meerdere soorten tegelijk binnen krijgt. En iedereen die voedsel uit de supermarkt koopt, krijgt deze mix van E-stoffen dagelijks binnen.. Het medicijngebruik is gigantisch toegenomen: deze belasten het lichaam van de gebruiker enorm.
Verder zijn er allerlei nieuwe invloeden, die er vroeger niet of nauwelijks waren, die het lichaam ook sterk belasten. Door deze grote toename van grotendeels toxische belasting op ons lichaam, zouden wij meer vitaminen en mineralen nodig hebben. Ik ben ervan overtuigd dat de dagelijkse behoefte van het lichaam aan een aantal voedingsstoffen en soorten vitamines en mineralen om fit te blijven veel hoger ligt, dan men nu dagelijks noodzakelijk acht. Ik denk dat door deze toxische belasting van het lichaam en deze tekorten allerlei ziekten zijn ontstaan of sterk toegenomen, bijvoorbeeld kanker en hart- en vaatziekten.

Numerologie als instrument voor de juiste voeding

Door middel van numerologie kan ik u laten zien waar uw sterke- of minder sterke fysieke plekken liggen; wat de oorzaak is en welke voeding wel- of juist niet goed voor u is. Mede op grond hiervan kan ik u een gedegen voedings- en eventueel vitaminen-en mineralen advies geven, zodat uw lichaam beter kan functioneren. Mijn ervaring is, dat de cliŽnt deze verbetering al binnen een week ondervindt !

Afslanken of aankomen

Ik heb jarenlange ervaring met het leiden van afslankclubs. Uiteraard vooral ook met individuele begeleiding. Bij gewichtsproblemen, zowel te hoog als te laag, kan ik u helpen om op een duurzame wijze uw doelen te behalen.

De Bron